Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Školení dobrovolníků 2014

28. 2. 2014 v 16:00 - 2. 3. 2014 v 12:00

Školení proběhlo ve dnech 28.2. – 1.3. 2014 v Jindřichově Hradci.
Na plaveckém bazénu, teorie s výkladem a video ukázkami spojené s praxí přímo ve vodě 🙂
Účelem je zdokonalit se ve výuce plavání a stmelit kolektiv dobrovolníků.
Vše bylo zakončeno společnou návštěvou koncertu skupiny Divokej Bill v KC Jitka.

Ohlasy účastníků školení :-))))

Školení SK Kapři J. Hradec

Ve dnech 28.2.2014 – 1.3.2014 proběhlo v Jindřichově Hradci školení dobrovolníku z SK Kapři pod vedením našeho mistra Ivana Jůny.
Školení bylo velice přínosné, jak pro začínající, tak pro starší dobrovolníky. Ve výkladu bylo obsaženo vše potřebné ke správnému přístupu ke klientům. Nechyběla ani lekce komunikace, praktická cvičení a po důsledné práci také občerstvení.

Věřím, že pro každého bylo toto školení přínosem, neboť i u starších dobrovolníků je stále co zlepšovat.

S pozdravem, candát Negy

Školení SK Kapři

Po dlouhé době jsme se zase sešli ve velkém počtu, jak říká Ivan „staré pasty“ ale i mladé kapřice. Sešli jsme se za účelem něco se naučit a díky našemu „taťkovi kaprovi“ se náš účel splnil. Školení začínalo již v pátek večer a trvalo ještě téměř celý sobotní den. Začali jsme organizačními věcmi, týkající se našeho sportovního klubu Kapři a postupně prošli základy Metodické řady pro plavce s tělesným postižením. Výklad byl doplněn ukázkovým videem a také názornými ukázkami našeho školícího Ivana Jůny. Po teoretickém výkladu a po ukázkách jsme se i my na bazénu zkoušeli a procvičovali co je třeba. Je důležité být si ve vodě jistý a umět cviky, které děti učíme. S jistotou je pak snazší nalézt harmonii mezi námi a dětmi, oni to ty naše děti totiž dobře vycítí. Bazénu jsme si užili jak v pátek, tak v sobotu a to dokonce 2x. Po školení se ještě někteří kapři vydali na koncert Divokého Billa a završili tím povedený víkend. I přesto, že jsme školení věnovali patřičnou část ze svého volného času, takto strávený čas měl opravdu smysl. Budeme se snažit, aby naše nově nabyté vědomosti neupadly do zapomnění a byly předávány tam, kam paří a to právě k našim malým i velkým plavcům. Stálo to za to!!! Děkujeme Ivane!

PS: V sobotu jsme si pochutnali na chutných salátech od našich dobrovolníků a hlavně na výborných řízkách, které nám připravila Míša Jůnová. Děkujeme Míšo, s plnými bříšky nám to šlo lépe.

Katuška Mejsnarová

Podrobnosti

Zahájení:
28. 2. 2014 v 16:00
Ukončení:
2. 3. 2014 v 12:00
Rubrika Akce:
Štítky Akce:

Pořadatel

SK KAPŘI
Phone
776 225 034
Email
ivan.juna@email.cz
View Pořadatel Website